Nota informativa del Departament de Justícia (nou sistema de gravació de les sales de vistes)

La Subdirecció General de Sistemes d’Informació i Comunicació del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya informa que la implementació del nou sistema de gravació de les sales de vistes permet a les parts proveir-se de còpies utilitzant CD i DVD imprimibles perquè el mateix sistema de gravació els tituli o serigrafiï i llapis de memòria USB particulars, com a alternativa a la de CD serigrafiats amb l’anagrama de l’Administració de justícia, de preu més elevat, directament a les màquines expenedores dels jutjats. Per aquest motiu, a partir del mes de juny, es retiraran les màquines de venda de CD serigrafiats dels jutjats de Girona i Figueres, on ja funciona el nou sistema de gravació.

Aquesta actuació s’anirà estenent a la resta de jutjats d’acord amb el procés d’implementació del nou sistema de gravació endegat pel Departament.

Tanmateix, us informem que per qualsevol dubte o aclariment sobre el funcionament del nou sistema de còpies, us podeu adreçar als operadors informàtics adscrits als jutjats de Figueres.

Rebeu una cordial salutació.