Regulació de l’Assistència Sanitària

Benvolguts/des companys/es

Us adjuntem l’enllaç al RD 1192/2012 http://www.boe.es/boe_catalan/dias/2012/08/04/pdfs/BOE-A-2012-10477-C.pdf  pel qual es regula la condició d’assegurat i de beneficiari a efectes de l’assistència sanitària a Espanya, a càrrec de fons públics, a través del Sistema Nacional de Salut.

Estem a l’espera de rebre instruccions més específiques de com queda l’assistència sanitària a Catalunya i que ens ha de transmetre la Conselleria de Sanitat.

Mentre, per a qui se li hagi desactivat la tarja sanitària del ICS es recomana  que passi per les oficines del INSS (Passeig Nou núm. 2 de Figueres) a fi de que se li reconegui la condició d’assegurat i després anar al CAP per a reactivar la targeta.

També podeu anar a https://sede.seg-social.gob.es/Sede_1/ServiciosenLinea/Ciudadanos/169207 i comprovar si teniu o no concedit el dret a l’assistència sanitària.

Tan aviat com la Conselleria de Sanitat de la Generalitat  ens faci arribar les instruccions específiques pel nostre col·lectiu  us les farem arribar.

Salutacions,