Regal de Nadal 2007

Estimats amics:

Aprofito l’excusa de felicitar el Nadal i l’any Nou, per dir-vos que els Reis d’Orient han deixat a la sèu del Col·legi un obsequi per cadascú de nosaltres. És un objecte que està molt de moda, i no és un calendari amb els de la Junta en pilotes. Donaré una altra pista: és petit i rodó, amb un forat al mig i no es tracta d’un donut. Doncs sí, és un DVD, però aquesta vegada no és altre cop dels de la Cia. De Menor Quantia…

Hi ha el risc, quan us desvetlli de què es tracta, que tingueu el mateix sentiment de frustració d’aquell any en què havíeu demanat una metralleta – o qualsevol joguina políticament incorrecte - al reis, amb la que pensàveu ser el terror dels amics de l’escola, i ses majestats, molt assenyadament, us van deixar una caixa embolicada amb un llaç i a dintre els Juegos Reunidos Geyper i un llibre d’en Salgari, suposadament molt divertit i al qual no li trobàveu la gràcia per enlloc.

Paro d’enrotllar-me i vaig al gra. Els reis ens han deixat un DVD, amb la primera d’una sèrie de conferències sobre temes jurídics d’actualitat que produeix el Consell de l’Advocacia Catalana, a través de la Comissió de Formació. Passeu a recollir-lo a partir del dia vint-i-un. N’hi ha un per cadascú. És interactiu i si obriu les icones que apareixeran en la pantalla, veureu totes les seves possibilitats.

El tema no us el puc dir, tot regal ha de ser una sorpresa. Només espero que un cop l’hagueu vist us passi com amb el llibre d’en Salgari, que quan finalment el vàreu llegir us va agradar, i va ser el primer d’una nissaga de llibres d’aventures que us portaren a descobrir la literatura.

Bon Nadal i que tots tinguem un any ple de salut i felicitat.

Jaume Torrent Echeverria

Degà

Figueres, 19 de desembre de 2007