MigraciĆ³ de la Base de Dades d'e-justicia.cat el 06/02/16

Benvolguts i benvolgudes,

Em plau informar-vos que en el marc del Pla global de transformació iniciat des del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, durant els propers mesos es duran a terme un seguit d’actuacions de caire tècnic en determinats caps de setmana sobre els sistemes d’informació judicial, de tal forma que aquests no estaran operatius durant uns interval de temps determinats.

Aquestes actuacions són generalment de caire substitutiu, en el sentit que es canviaran certs components de la infraestructura tecnològica actual que dona suport als sistemes d’informació judicial per d’altres més avançats. Les actuacions  tenen com a objectiu millorar el rendiment i la capacitat de l’actual infraestructura.

 La primera d’aquestes actuacions tindrà lloc durant el cap de setmana dels dies 6 i 7 de febrer de l’any 2016.

 En particular, els sistemes informàtics de l’àmbit d’e-justícia.cat i l’agenda de citacions i assenyalaments de judicis ràpids no estaran operatius entre les 5:00 hores del dissabte dia 6 de febrer fins a les 11:30 hores del mateix dia. Només en cas que aquests processos presentin algun tipus d’imprevist durant la seva execució, el temps d’indisponibilitat es podria estendre per un màxim de tres hores més.

 En el cas dels col·lectius professionals, aquesta afectació es concreta en l’aplicació de l’extranet (on es possibilita la presentació de demandes i escrits telemàtics a certs col·lectius professionals) i en la descàrrega de vídeos del sistema Arconte 2 de gravació de vistes.

 Si un usuari intenta accedir a una de les aplicacions informàtiques durant el període d’indisponibilitat, el sistema li mostrarà una pàgina informativa alertant d’aquesta situació.

Ben cordialment,