Commemoració 175 aniversari ICAFI

Benvolguts companys,

Fa poc més d’un mes, la Montse Soms i el Degà van tenir l’oportunitat de fer una curta visita a la biblioteca de la Casa Fages, feia temps sospitàvem que allà podíem trobar documentació important del Col·legi però no era possible accedir-hi. El dia 6 de juny aconseguírem que ens obrissin les portes  i, en poc menys d’una hora que van poder tafanejar l’estança, van localitzar unes notes manuscrites per a una història de Figueres que ens ha conduït a trobar l’acta fundacional del Col·legi.

 Amb les dades recollides,  pocs dies després, vam localitzar a l’arxiu comarcal l’escriptura de l’acta fundacional del Col·legi amb el que queda plenament referendat i sense discussió possible que la data de constitució del Col·legi d’Advocats de Figueres – Alt Empordà fou el 29 de Juliol del 1841, el segon més antic de Catalunya. Celebrem doncs, enguany, el 175 aniversari de la seva fundació.

 Sabem que la data no és idònia per a celebracions, tots tenim ganes de tancar el despatx i començar les merescudes vacances, per això, oficialment celebrarem l’aniversari i la festa col·legial el dia 7 d’octubre, data que ja des d’ara us demanem que reserveu, com també la setmana abans, els dies 29 i 30 de setembre, tindrà lloc a Figueres, el II Congrés de Drets Humans de Catalunya que coorganitzem amb el Consell de l’Advocacia Catalana.

 Malgrat tot, pensem que no podem deixar passar aquesta data sense un mínim de commemoració, per això el Col·legi us convida a un aperitiu que tindrà lloc a la sidreria Txot’s el divendres dia 29 de Juliol a les 13.30 hores per celebrar el 175 aniversari de la fundació del Col·legi i donar la benvinguda a les vacances.

 Us esperem a tots.

 La Junta

NOTA: Per a una correcta previsió, us agrairem que confirmeu la vostra assistència a Secretaria de l’ICAFI 972 51 34 68. Data límit 27/07