El Col·legi d’Advocats de Figueres – Alt Empordà rep la Creu de Sant Jordi per la seva la permanent inquietud per la vida local

El degà del Col·legi d’Advocats, Joan R. Puig i Pellicer recollint el guardó

Figueres, 04 de maig de 2017.- El Degà Joan Ramon Puig i Pellicer va recollir ahir la Creu de Sant Jordi en nom de l’entitat que representa de mans del Molt Honorable President de la Generalitat.

El Govern català va acordar concedir la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 23 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. 

La Generalitat ha concedit aquest prestigiós guardó a Col·legi d’Advocats de Figueres – Alt Empordà que l’any passat va commemorar el 175 aniversari de la seva fundació  essent el segon col·legi d’advocats més antic de Catalunya.

La història del Col·legi va estretament vinculada a la història de Figueres. Des de la seva creació, la institució ha estat present en els esdeveniments més importants que han succeït a la ciutat, acreditant així la seva voluntat de compaginar la representació i defensa dels interessos dels seus associats amb la permanent inquietud per la vida local.