I Congrés vilència domèstica i de gènere

Benvolguts i benvolgudes,

Us enviem informació del  I CONGRÉS NACIONAL DE VIOLÈNCIA DOMÈSTICA I DE GÈNERE, que organitza l’ICA de SABADELL per als dies 12 i 13 de maig de 2016. Podeu obtenir tots el detalls i informació (presentació, programa, ponents, inscripcions, etc.), accedint al web del Congrés:  www.icasbd.org/vido

Aquest esdeveniment, coorganitzat amb la Subcomissió de Violència de Gènere del Consell General de l'Advocacia Espanyola (CGAE), pretén abordar de forma integral el fenomen de la violència domèstica (en l'àmbit de la llar) i de gènere (contra la dona) des d'un prisma jurídic, però sense oblidar als altres agents que també intervenen en el tractament i eradicació d'aquesta xacra social.

Es tracta d'un programa ambiciós que vol
tractar temes tan diversos com ara la Justícia Gratuïta i la Violència domèstica i de gènere, la violència en l'àmbit familiar, la dependència emocional o fins i tot els discursos d'odi. Tot això, de la mà d'una nòmina de ponents de gran nivell, d'entre els quals destaquen Pilar Martín Nájera, Fiscal de Sala contra la Violència sobre la Dona del Tribunal Suprem, Filomena Peláez Solís, Advocada i Presidenta de la Subcomissió de Violència contra la Dona del CGAE, Joan Manel Abril Campoy, Magistrat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, o Francisco Javier Lara Peláez, advocat i degà del Col·legi d'Advocats de Màlaga.

L'AFORAMENT ÉS LIMITAT!  A més a més, l'organització ha decidit mantenir de manera indefinida el PREU reduït (130 euros) que havia fixat inicialment fins el 10 d'abril. 

Per a qualsevol dubte o info
rmació addicional, podeu contactar a través de l'adreça: vidosabadell@icasbd.org o trucar al tel. 93 726 53 55 (Sra. Vanessa Yagues/Sra. Rosa Cabanyes).

Rebeu una cordial salutació,