Comunicat TO 10/2020 - Informació important sobre les justificacions TOAD

Benvolgudes i benvolguts,

Davant els pagaments puntuals que està fent la Generalitat de Catalunya, ens veiem obligat a anar canviant progressivament les pautes pel lliurament de les justificacions dels serveis de torn d’ofici del nostre Col·legi.

Així doncs hi ha dues justificacions ben diferenciades que, aquest mes, tindran tractaments diferents:

  • Butlletes d’assistència (paper o escanejades en format pdf): s’admetran fins el darrer dia del mes.
  • Justificacions de procediments (paper o escanejades en format pdf) : s’admetran fins el dia 25 del mes. Tots els justificants que es lliureu a partir del dia 25  ja no s’inclouran a la facturació del mes corrent sinó que passaran a la facturació del mes següent.

És a dir, la data límit per presentar justificacions de procediments serà el dia 25 de setembre i data límit per les butlletes el dia 30 de setembre. Qui faci assistències el darrer dia del mes caldrà que ens les envií al mati següent. A ser possible, envieu els justificants a l’adreça justificacions@icafi.org

Els justificants s’aniran entrant per ordre d’arribada, de forma que com abans els envieu abans us assegureu el cobrament. 

Penseu que sou el primer graó d’un seguit de tasques que cal presentar a la Generalitat en una data concreta i com més curosos siguem tots en el compliment de terminis, més possibilitats hi ha de gestionar abans els pagaments.

Aprofitem per recordar-vos que:

  • S’ha habilitat el correu electrònic justificacions@icafi.org que serà exclusivament per la recepció de justificants.  També ho podeu enviar a helena@icafi.com però ens és més àgil unificar-ho tot en una sola adreça.
  • Adjunteu sempre fitxers pdf, no envieu formats imatge (jpeg, gif, tiff, png, ........) 
  • Demaneu sempre confirmació de lectura dels correus electrònics enviats.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu.

Com sempre, gràcies per la vostra col·laboració,