Creació de la tertúlia "La castanya Jurídica"

Benvolguts companys:

Tinc el plaer d’anunciar-vos l’entrada en funcionament d’un nou servei col·legial, llargament demanat i fins al dia d’avui no atès: Tenir una tertúlia a on poder xerrar entre companys de temes que no siguin de feina. Amb aquesta voluntat neix La Castanya Jurídica, en honor del fruit més preuat de l’estació en que entrem: la tardor. Alguns hi voldran veure dobles intencions o faran lectures equivoques. Son ben lliures, de fet, potser fins i tot, tenen raó. Que vinguin a dir-ho.

Aquesta ambigüitat, en la que hi cap tot, es la nostra divisa. Volem que sigui un espai de lleure, de diversió i de coneixement.

Espero que tots aquells amb els que alguna vegada hem parlat de fer una tertúlia, la considereu ja vostra i per tant participeu i aquells amb els que no ho he parlat, però veieu la seva conveniència, també hi vingueu.

Comencem a poc a poc, un cop al mes i amb una excusa, que amb al temps podem anar canviant, dependrà de tots. Per començar espero que proposeu amics o coneguts vostres interessants. Ah! i que porteu castanyes.

Salut i fins aviat.

Jaume Torrent

TERTÚLIA LA CASTANYA JURÍDICA

Organitzada pel Col·legi començarà a funcionar aquesta tardor, la nostra tertúlia particular, amb el següent programa inicial: ELS AMICS DELS ADVOCATS ENS EXPLIQUEN LA SEVA PEL·LÍCULA

Aspectes organitzatius Cada primer dilluns, no festiu, del mes, us convidem a venir al Col·legi a fer una estona de tertúlia, beure si s’escau, un got de vi o un tallat i fins i tot menjar castanyes durant la tardor.

L’hora dos quarts de vuit del vespre.

El motiu, conèixer un amic singular d’un company, qui ens l’haurà de presentar i explicar precisament la seva singularitat. No hi ha limitacions per raó de professió, sexe, religió, color ni filiació política o esportiva.

La singularitat: Aquest convidat haurà de portar un Vídeo (Encara no tenim DVD) amb una pel·lícula que l’hagi frapat, colpit, impressionat, divertit etc. etc. i que creu que es interessant donar-la a conèixer, i per tant ens explicarà per què.

Entre els presents es valorarà al convidat i el film i el dia de la darrera tertúlia del curs es donarà la castanya jurídica al convidat que hagi triat la pel·lícula més ben valorada.

La idea: Apropar-nos a una persona interessant a través dels seus gustos cinematogràfics, conèixer als amics dels amics i entre tots animar una mica el panorama.

Les sessions seran gratuïtes, el vi el posa el Col·legi, les castanyes les haurà de portar cadascun, o fer un conveni amb la castanyera i passar la gorra.

SELECCIÓ DE PERSONAL:

A PARTIR DE LA RECEPCIÓ D’AQUEST CORREU PODEU FER LA INSCRIPCIÓ DEL VOSTRE CONVIDAT MITJANÇANT MAIL A LA ADREÇA DEL COL·LEGI.

Per qualsevol dubte o proposta veniu a la primera tertúlia que es farà si tot va bé, el proper 5 de novembre.

JAUME TORRENT