Jornada sobre recursos de catalĂ  per a advocats. 16/07/2014

Dia: dimecres 16 de juliol

Hora: de 19 a 21 h

Lloc: Col·legi d’Advocats de Girona

Inscripció: gratuïta

Benvolguts i benvolgudes,

No recordes mai si és llegítima o legítima? Plaç o termini? Dubtes a l’hora de traduir habida cuenta? A mayor abundamiento? Vine al taller pràctic i coneixeràs tots els recursos lingüístics gratuïts que hi ha a Internet especialment dissenyats per als advocats que utilitzen o volen utilitzar el català en el seu exercici professional. Descobriràs nous diccionaris i glossaris, les últimes novetats en formularis jurídics, el traductor automàtic i les bases de dades legislatives en català, entre molts altres recursos gratuïts.

És molt recomanable que els assistents portin el seu ordinador portàtil o bé la seva tauleta tàctil (i la targeta ACA en cas que la tinguin), ja que el taller pretén ser una sessió pràctica en què s’utilitzaran els recursos lingüístics exposats.

Per a dur a terme aquesta activitat hem unit esforços amb el Col·legi d’Advocats de Girona i el Consell de l’Advocacia Catalana, i  s’emmarca dins el Pla de Treball 2014 que la Comissió de Llengua del CICAC ha signat juntament amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català en l’àmbit jurídic.

Us animem a que hi assistiu, primer perquè hem d’aconseguir normalitzar l’ús del català als jutjats, i en segon lloc perquè cal que aquest català sigui entenedor i correcte,  i que no ens limitem a meres traduccions literals del castellà.  Val la pena que hi dediquem dues hores, i compensem amb la nostra assistència a la jornada l’esforç de la Comissió, dels Col·legis i del Consell de Col·legis d’Advocats. 

Heu de remetre la vostra inscripció a secretaria@icag.cat

Ben cordialment,