X Jornada de Dret Portuari de Tarragona

Formació Icafi

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que els companys i companyes de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona organitzen el proper divendres dia 1 de desembre de 2023 a partir de les 9 hores presencialment, la X Jornada de Dret Portuari de Tarragona conjuntament amb el Port de Tarragona.

Les quatre ponències que conformen la Jornada són:

  • 9.30 a 10.15: Primera ponència titulada: "El procediment d'aprovació dels plecs de prescripcions particulars dels serveis portuaris i per a la seva modificació", a càrrec del Sr. Guillermo Leiva Escudero, advocat de l'Estat Cap en l'Advocacia de l'Estat a Tarragona i vocal del consell d'administració del Port de Tarragona.
  • 10.30 a 11.15: Segona ponència titulada: “El procediment per a la determinació del valor dels terrenys i les aigües del port a l'efecte de la taxa d'ocupació”, a càrrec del Sr. Jaime Odena Martínez, cap d'àrea de Domini Públic de Ports de l'Estat.
  • 12.00 a 12.45: Tercera ponència titulada: “Criteris de transparència en la gestió portuària”, a càrrec del Sr. Lluís Boada i Guirao, advocat en l'Àrea Jurídica de Ports de la Generalitat.
  • 13.00 a 13.45: Quarta ponència titulada: “La fiscalitat autonòmica sobre els grans vaixells”, a càrrec del Sr. José Antonio Morillo-Velarde del Peso, advocat de l'Estat i cap de l'Assessoria Jurídica de Ports de l'Estat.

Data: 1 de desembre de 2023

Format: Presencial a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Tarragona

Preu:

  • Presencial: Gratuït
  • Línia (diferit): 30 €

Més informació a www.cicac.cat

Cordialment,