WbinCICAC: Protocol de classificació inicial en medi obert (CIMO) en centres penitenciaris

Formació Icafi

Benvolgudes i benvolguts,

Aquest webinar es centrarà en explicar el Protocol de classificació inicial en medi obert (CIMO) amb la finalitat de facilitar que les persones internes en centres penitenciaris que en poden tenir dret puguin entrar en aquest programa amb l’objectiu d’afavorir la continuïtat del procés d’integració social d’aquelles persones que han estabilitzat la seva vida després del delicte. En aquest webinar s’explicarà a qui es pot aplicar aquestes mesures, quins són els criteris d’admissió i d’exclusió.

La benvinguda anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida, presidenta d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

Modera l’Excma. Sra. Eulàlia Barros Navinés, presidenta de la subcomissió de penitenciari d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell.

Ponents:

  • Sra. Rosa Maria Martínez Casado, Cap de Servei de Medi Obert- Cap del servei de medi obert i serveis socials. Subdirecció General de Programes de Rehabilitació i Sanitat Direcció General d’afers penitenciaris
  • Sra. Paola Berta, advocada membre de la Subcomissió de dret penitenciari del CICAC

Clausura la vicepresidenta de la subcomissió de penitenciari d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, l’Excma. Sra. Estela Martín Urbano.

  • Data: 14 de maig de 2024
  • Hora: 16 hores
  • Format: Línia
  • Preu: Gratuït

Inscripcions gratuïtes

Cordialment,