Jornada Internacional sobre el Dret Col·laboratiu: Una nova perspectiva en l’aplicació del Dret.

Formació Icafi

Benvolgudes i benvolguts,

El proper 11 de juliol de 2024 a partir de les 9 hores tindrà lloc presencialment a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona la Jornada Internacional sobre el Dret Col·laboratiu: Una nova perspectiva en l’aplicació del Dret.

Aquesta jornada gratuïta serà la segona de les activitats que s’emmarquen dins del Programa In-Mediació 2024, que com veureu és un Programa molt divers i professionalment enriquidor.

Programa a 26.06.2024 Inscripcions gratuïtes obligatòries

Aquest any el Programa estarà centrat en la formació i en el coneixement d’altres vies per l’abordatge consensual del conflicte i va adreçat a totes les persones dedicades a l’advocacia i a la mediació, tenint en compte, especialment, l’impacte que pot tenir l’esperada  aprovació de la reforma processal i el requisit de procedibilitat respecte als Mètodes Adequats de Solució de Controvèrsies (MASC) que inclou el nou “Projecte de Llei Orgànica de Mesures d’Eficiència Processal del Servei Públic de Justícia i d’accions col·lectives per a la protecció i defensa dels drets i interessos dels consumidors i usuaris”.

Les  cinc activitats previstes dins del Programa In-Mediació 2024 són les següents:

  • Webinar inaugural: “Noves eines per a la gestió mediadora” del dia 17 de juny de 2024

Accés al vídeo gratuït

 

  • Jornada Formativa sobre Dret Col·laboratiu: “El Dret Col·laboratiu: una nova perspectiva en l’aplicació del Dret”. Aquesta Jornada tindrà lloc a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona el dia 11 de juliol i comptarà amb ponents molt reconeguts, tan d’àmbit nacional com internacional. Es desenvoluparà durant el matí i la tarda a través de diverses taules i la posada en escena d’un cas pràctic real per tal de poder visualitzar l’interès, les característiques principals del seu funcionament i els avantatges d’aquesta nova metodologia de l’àmbit del Dret.
  • La FIRA dels ADR a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona el dia 3 d’octubre. Donat l’èxit que va tenir la primera Fira de l’any passat, aquest any es durà a terme la Segona Fira dels ADR amb noves accions i diferents actes vinculats al seu desenvolupament i consolidació.  La FIRA  és un acte interactiu, participatiu i obert que permetrà compartir el punt de vista de diferents experts i institucions sobre els Mètodes Adequats de Solució de Controvèrsies, la seva funcionalitat i la seva utilitat per a l’advocacia i per a les persones mediadores, en un espai de celebració obert a tots els professionals i col·lectius vinculats als ADR.
  • El IV Congrés de l’Advocacia Catalana que tindrà lloc a Lleida els dies 28 i 29 de novembre en el que el Programa InMediació comptarà amb 4 Taules per abordar els ADR i la seva utilitat per a la ciutadania i pels professionals de l’Advocacia. Les diverses intervencions ens ajudaran a conèixer la mecànica d’aplicació dels diferents mètodes que menciona el nou Projecte de Llei i  a comprendre millor com  es poden posar en pràctica i els beneficis que poden aportar en la gestió dels conflictes.
  • El Webinar de Clausura del Programa In-Mediació 2024 del 12 de desembre en el que, a més d’abordar una temàtica d’interès per als professionals de l’advocacia en les seves diverses vessants, entre les que es troba la vessant mediadora, es farà un balanç de les cinc activitats realitzades i la seva repercussió a tots els nivells.

Data: 11 de juliol de 2024

Hora: 9 hores

Format: Presencial a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona

Preu: Gratuït

Servei de traducció

Homologació: Aquesta formació està homologada amb set hores i mitja de formació continuada en Mediació pel Centre de Mediació de Catalunya.

Amb el suport:

 

i amb la col·laboració:

i de

Cordialment,