Programa Europeu Agis Euromed

Benvolguts companys,

Per la present us comuniquem que el programa EUROMED ADVOCATS-AGIS sobre dret penal, comença una nova etapa. En aquesta tercera edició s’abordarà el dret de defensa i els procediments especials, amb mires a proposar a la Comissió Europea models alternatius als actuals, harmonitzant-los tot respectant la Convenció Europea dels Drets Humans.

La durada prevista del programa es de tres anys, és a dir, fins al març 2.012, i la sessió inaugural tindrà lloc els propers dies 17 i 18 d’abril a Perpignà.

Així doncs, desprès de les reunions de treball preparatòries que varen tenir lloc els proppassats dies 6 i 7 de març, us comuniquem que el programa està plantejat com un cicle de formació sobre dret internacional, essent requisits necessaris per a participar-hi:

  • Coneixements mínims de l’idioma francès, doncs és la llengua vehicular del programa.
  • Participació activa en els treballs a desenvolupar amb un compromís de permanència. .
  • Assistència a les reunions de treball mensuals de les diferents comissions que es formin.
  • Disponibilitat per viatjar. .
  • Aportació de 120 € per participant i any.

Es mantindrà com a modus de treball el dels passats programes, és a dir, comissions de treball amb un responsable al capdavant de cadascuna d’elles.

Obrim, doncs, la convocatòria a tots aquells advocats que desitgin i estiguin interessats en participar al programa de formació AGIS III, fet pel qual us emplacem a assistir a la reunió que tindrà lloc el proper dimarts dia 31 de març a les 17 hores a la seu del nostre Col·legi.

Tot desitjant que aquesta informació sigui del vostre interès, comptem amb la vostra presència el dia i hora indicats.