Comunicat 2/2020 – TO – Reunió per als lletrats del Torn d’Ofici

Benvolgudes i benvolguts,

Des de la Comissió del Torn d’Ofici, us convoquem a una reunió exclusiva per a tots els lletrats que esteu al TO, sigui quina sigui la vostra àrea d’actuació, per al proper DIVENDRES 28 DE FEBRER A LES 12 HORES, inicialment, a la nostra seu del c/ Llers.

La finalitat d’aquesta convocatòria és que des del Col·legi, i tothom que així ho desitgi, puguem exposar i debatre els assumptes que creiem oportuns per millorar el servei i poder atendre les diferents incidències que puguin sorgir en l’exercici de la nostra tasca com a advocats inscrits en qualsevol dels torns que tenim en el nostre Partit Judicial.

En la confiança que pugui ser del vostre interès, comptem que vindreu i compartireu amb nosaltres tots els punts que considereu convenients.

Atès l’elevat nombre de lletrats i lletrades que formem part del torn, és imprescindible confirmar l’assistència abans del dia 14 DE FEBRER, per si convé fer cap canvi en la ubicació de la reunió. Per al registre correcte de les reserves, heu de respondre aquest e-mail.

Salutacions,