Comunicat 68/2020 - Ciberseguretat, la protecció de la informació en un món digital

Benvolgudes i benvolguts,

Ens complau informar-vos que el proper 15 d’abril de 2020 a les 16.30h, s’impartirà de forma gratuïta a la seu principal de l’ICAFI la jornada Ciberseguretat, la protecció de la informació en un món digital a càrrec de l’empresa WORDPLEX. 

Aforament limitat: és imprescindible inscripció prèvia mitjançant resposta a aquest e-mail abans del 02.04.2020.

Durant els últims anys, l’aparició de notícies sobre amenaces a la privacitat a Internet, que afecten tant a empreses com a persones, ha despertat la consciència en una part molt significativa de la societat respecte a la importància de protegir la informació en un món digital. 

Quin valor té per un bufet d’advocats preservar la seguretat de la seva documentació o mantenir la confidencialitat de la relació amb els seus clients? Entenem que és el la clau de volta dels despatxos professionals. 

Avui en dia, garantir la seguretat dels sistemes TI és una de les principals prioritats de les empreses, ja que l’elevat grau d’interconnectivitat dels sistemes, fa que la totalitat de la seva cadena de valor sigui més vulnerable i atacable.

En aquesta conferència es tractarà l’estat actual de la ciberseguretat, els aspectes més importants a tenir en compte i la creació del “ Human-Firewall © SCI”.

En la confiança que la qüestió que es tractarà sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.