Comunicat 71/2020 - CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA

De conformitat amb el que estableixen els articles 69 i 72 dels Estatuts de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Figueres – Alt Empordà, la Junta de Govern, en la reunió del dia 3 de març de 2020, va acordar convocar Junta General Ordinària per el dia 31 de març de 2020, a les 13:00 hores en primera convocatòria i a les 13:30 hores en segona convocatòria, a la seu Col·legial i amb el següent ordre del dia:  

  • Ressenya dels esdeveniments més rellevants que durant l'any 2019 hagin tingut lloc en relació amb el Col·legi.
  • Aprovació dels comptes anuals de l’exercici 2019 amb l’informe d’auditoria. Examen, discussió i votació de la liquidació del pressupost del Compte General de despeses i ingressos de l'exercici 2019. (1)
  • Proposicions. (2)
  • Precs i preguntes.

(1) El document l'examen, discussió i votació configura el punt segon de l'ordre del dia resta  disposició dels col·legiats a la seu de Col·legi fins a 48 hores abans de l’Assemblea  i el Tresorer donarà les explicacions necessàries a qui ho demani concertant entrevista. D’acord amb l’Art. 134.6 “L’estat de comptes de cada exercici podrà ser examinat pels col·legiats en el període comprès entre la convocatòria i quaranta-vuit hores abans de la data assenyalada per a la celebració de l’Assemblea General Ordinària corresponent.

Els comptes anuals seran sotmesos a auditoria externa i es presentarà, també, a l’Assemblea General Ordinària corresponent.”  

(2) D'acord amb el que preveu l'article 72 dels Estatuts "Quinze dies abans de l’Assemblea General Ordinària del primer trimestre de l’any, els col·legiats poden presentar les proposicions que desitgin sotmetre a la deliberació i acord de l’Assemblea General sempre que la matèria a debatre no estigui reservada a la competència d’una assemblea general extraordinària. Aquestes proposicions han d’anar signades per un nombre de col·legiats equivalent al 5% del total del cens de col·legiats. Després de donar lectura a aquestes proposicions, l’Assemblea General ha d’acordar si procedeix obrir debat sobre elles”

Joan R. Puig Pellicer

Degà