Comunicat 93/2020 - Webinars gratuïts del CICAC

Benvolgudes i benvolguts,

A partir d’avui s’inicia el cicle de webinars gratuïts del CICAC, que, sota el hastag  #formatdesdecasa, han anomenat WbinCICAC.  

Perquè us feu una idea, un webinar és un contingut formatiu en format vídeo que s'imparteix a través d’Internet. La primera emissió és en directe, però es pot enregistrar i tornar a emetre amb posterioritat. Aquest sistema permet que els usuaris interactuïn, participant en el xat per escrit, generant coneixement i contingut, cosa que genera un important valor afegit. El webinar es difon en directe, per a un màxim de trenta usuaris, o en diferit, al que poden accedir un número il·limitat d’usuaris, i segons la matèria tindran una durada aproximada d’entre 20 i 60 minuts. 

El Consell de l’Advocacia Catalana, ho farà mitjançant la plataforma del GoToMeeting.  

Avui a les 18:00 hores, comptarem amb la participació de l’Alícia Gómez, que ens il·lustrarà sobre com “Crear la teva web de manera ràpida, senzilla i sense saber programació”; dimarts 24, a les 18:00 hores, el President de la Comissió de Formació, l’Il·lm. Sr. Rogeli Montoliu, ens posarà al dia sobre “Els pactes successoris a la llum del IV llibre del Codi Civil de Catalunya”; dimecres 25, a les 18:00 hores, en Rafel Díaz ens explicarà tots els detalls sobre els “ERTE associats a la situació derivada del COVID-19”.  

Així mateix, el CICAC ha habilitat un espai a la nostra plataforma formativa on-line per ubicar els WbinCICAC: https://www.formacioadvocaciacatalana.cat/  

En aquest espai, les persones col·legiades podran consultar el catàleg i inscriure’s. Dins d’aquest espai penjaran un document que contindrà les instruccions i recomanacions per seguir el webinar sense problemes. 

Amb l’objectiu de que les sessions WbinCICAC siguin el més pedagògiques possibles, recomanen un aforament màxim de 30 persones per l’emissió EN DIRECTE, que podran intervenir a través del xat (per escrit) quan el ponent els indiqui. Malgrat aquesta limitació del número d’usuaris que poden accedit en directe, un cop hagin transcorregut dotze hores des de la seva emissió en directe, la sessió quedarà encapsulada en DIFERIT, perquè els usuaris la puguin visualitzar. 

Qualsevol dubte, podeu contactar amb formacio@cicac.cat

Cordialment,