Comunicat 99/2020 - Mesures ajuda COVID19

Benvolgudes i benvolguts,

Vista la situació d’alerta sanitària per la malaltia del COVID19, que ha generat greus afectacions  al normal desenvolupament de l’exercici professional i obligant, a l’hora, a mantenir els serveis col·legials, la Junta de Govern, reunida per videoconferència en el dia 25 de març de 2020 ha acordat:

  • Diferir  per a totes les persones col·legiades el pagament de la quota col·legial del mes d’abril, fins el 20 d’abril de 2020.
  • Ajornar les quotes dels mesos d’abril i maig per aquells Col·legiats/des que es trobin en una especial situació de necessitat i que ho demanin expressament abans del dia 6 d’abril al correu administracio-covid@icafi.com. El seu abonament es realitzarà de forma prorratejada entre setembre de 2020 i març 2021.
  • Ajornament del cobrament de la pòlissa RC exercici 2020. Les quotes semestrals seran anticipades pel Col·legi i es passaran al cobrament dels col·legiats/des en els mesos de juliol i octubre de 2020.
  • Suspensió Festa Sant Raimon 2020 que es celebrarà conjuntament al 2021 commemorant el 180 aniversari fundació Col·legi, destinant al fons social del Col·legi amb la partida de la Festivitat de Sant Raimon corresponent a “invitacions”.
  • Posar a disposició de col·legiats i col·legiades que acreditin la pèrdua del seu espai de treball a causa dels efectes de la crisi del Covid-19, en condicions de gratuïtat, les instal·lacions de la planta soterrani de la seu del Col·legi al c/ Llers 13 de Figueres per a treballar (en horari d’obertura del Col·legi) i del despatx de SOJ per a rebre visites així com la sala de reunions del centre de mediació (aquestes dues quan siguin lliures de servei). Aquesta cessió serà efectiva duran un període de sis mesos des de la reobertura de la seu Col·legial del carrer Llers. Recordem que les dependències Col·legials ubicades a l’edifici judicial son de us de tots els col·legiats/des per atendre de manera puntual les situacions generades per actuacions judicials.

Salutacions,