Comunicat 105/2020 - Practico Laboral premium Gratuït fins el 30 d'abril

Benvolgudes i benvolguts,

Davant l'actual situació provocada pel Covid-19, el teixit empresarial i laboral s'està veient exposat a situacions impredictibles que donen peu a múltiples dubtes en matèria de Dret Laboral.

Gràcies a l'acord que l’Editorial VLEX té amb el nostre Col·legi de l’Advocacia, us proporcionem accés en obert a la Guía pràctica de Dret Laboral (Premium), fins al 30 d'abril de 2020.

En aquesta Guia pràctica s'analitzen els aspectes clau de dret laboral.

L'obra es completa amb models de formularis clau, un Dossier Especial COVID-19 i mesures socioeconòmiques així com articles d'anàlisi i opinió.

Tot això permanentment adaptat a les últimes novetats i mesures legislatives.

A partir d'avui  a les 10h, fent un clic en el següent enllaç l’accés per poder accedir els continguts de la Guía pràctica és GRATUÏT, fins al 30 d'abril. 

https://vlex.es/p/practico-laboral/

Les persones que NO estiguin donades d’alta en Vlex, s’hauran de subscriure mitjançant en el següent enllaç per accedir gratuïtament al producte, tot fent un clic a:

https://us5.campaign-archive.com/?e=%5bUNIQID%5d&u=17e397d4d056ffd1f37f4b167&id=0df1a63c8a

Passada aquesta data (30/04/2020), el servei quedarà inactiu i serà susceptible de contractació.

Si us interessa contractar el Servei, demaneu informació a: soporte@vlex.com 

Us remetem un PDF que inclou informació addicional.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos que a la portada de la plana Web www.icafi.com teniu un enllaç al Cicle de Webinars que ofereix el CICAC, de forma gratuïta, amb un contingut formatiu molt interessant.

Ben cordialment,