Comunicat 107/2020 - VIDEOCONFERENCIES Guia explicativa CISCO Webex

Benvolgudes i benvolguts,

Cisco Webex és la plataforma per a la realització de videoconferència compatible amb els sistemes Arconte dels Jutjat i és la que es recomana fer servir per qüestions de seguretat, primordial en la nostra tasca, per la privacitat de les dades que tractem.

Mentre es formen els Mossos en l’ús de la plataforma per a les videoconferències per les assistències a detinguts, el SISPI (Servei d'Implantació i Seguiment de Programes Informàtics de la Generalitat) gestionarà WEBEX , per petició expressa dels Jutges.

Per anar-vos familiaritzant us fems a les mans la Guia usuari i Guia la Webex , i  també trobareu informació a https://seujudicial.gencat.cat/ca/que_cal_fer/Soc-un-professional-del-dret/videoconferencies-via-webex/ a més de la facilitada en el nostre comunicat 103/2020 (el trobareu al correu o si l’heu esborrat per error, està penjat al web del Col·legi).

Us recomanem que tingueu preparats els vostres ordinadors, tablets o mòbils, necessiteu accés a internet, micròfon, auriculars/altaveus i suggerim que instal·leu en els mateixos el programari que se us va indicar en el comunicat 103/2020, tot i que  no és necessari perquè es pot fer amb una aplicació temporal que no queda instal·lada, dona més estabilitat al sistema.

De totes maneres, insistim, els advocats no hem de fer res més que esperar que, un cop concertat amb el Jutjat, des de WEBEX  (ho gestioni ara el SISPI o be els MMEE  quan estiguin preparats) ens enviïn  un correu de convocatòria i accedir a través del link que hi trobareu.

Cordialment,