Comunicat 112/2020 - Pla d'ajuda financera del Banc Santander

Benvolgudes i benvolguts,

Com sabeu, el Col·legi te signats convenis de col·laboració amb entitats financeres amb la finalitat que ofereixin productes avantatjosos als col·legiats, una d’elles és el Banco de Santander, amb qui vàrem contactar i que ahir vespre ens va fer arribar la comunicació que tot seguit transcrivim:

Ara més que mai, Banco Santander vol estar a la banda dels seus clients, autònoms, negocis i empreses del sector legal perquè puguin seguir endavant davant les dificultats generades per la pandèmia que estem patint.

Per això, posem a disposició de tots els Col·legiats/des que operen per compte propi, el finançament necessari amb les línies de garantia de l'ICO per poder cobrir les seves necessitats de liquiditat segons l'aprovació de Consell de Ministres de el 24 de març de 2020 per pal·liar els efectes econòmics de l'COVID-19, publicat al BOE de 26 de març.

Es tracta de solucions adaptades a les activitats professionals dins de la línia creada per l'ICO per un import inicial de fins a 20.000 milions d'euros en condicions molt avantatjoses. Adjuntem un senzill document que descriu en detall les línies i els tràmits perquè pugui ser difós per la vostra part entre els Col·legiats / Associats. També es pot demanar informació directament en el següent enllaç: https://online.bancosantander.es/sites/linea-ico-covid19/

Creiem que es tracta d'una excel·lent ajuda tant pel seu tractament molt favorable com per la seva facilitat per a la contractació que posem a la seva disposició per fer front a aquesta complicada etapa pels professionals. Els col·legiats/des que ho requereixin poden dirigir-se a la seva oficina Santander a partir de dimecres que ve, 1 d'abril.

En la confiança i el desig que les circumstàncies millorin i que tots els que componen el vostre col·lectiu es trobin bé, quedem a la seva disposició per a qualsevol assumpte o aclariment que necessitin. Moltes gràcies.

Una cordial salutació.