Comunicat 122/2020 - Formació gratuita a WbinCICAC

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem dels nous WbinCICAC que estan previstos pels propers dies:

  • Divendres, 17 d’abril de 2020, a les 12:00h, ponència a càrrec del Degà de l’ICA Granollers, el Sr. Joan Martínez, sota e el títol “Noves formes de violència contra la dona: El delicte des de la xarxa”
  • Divendres 17 d’abril de 2020, a les 18:00 hores es portarà a terme el webinar a càrrec de l’Economista Professor José M. Gay de Liébana y Saludas, sota el títol :  Impacte econòmic del COVID-19 i el nou paradigma que s’estableix arran de la crisi sanitària i econòmica”
  • Dilluns, 20 d’abril de 2020, a les 18:00, ponència a càrrec de la Cap de secció del servei de mediació i arbitratge de l’Agència Catalana de Consum de la Generalitat, la Sra. Irene Puig, sota el títol : “La mediació en l’àmbit de consum” FORMACIÓ HOMOLOGADA PEL CENTRE DE MEDIACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
  • Dimarts, 21 d’abril de 2020, a les 12:00h, a càrrec de la Psicòloga Sra. Carme Brit, sota el títol: “La clau de l’èxit d’una entrevista amb la clientela. Coneix com pensa el teu client/a”

L’enllaç per les inscripcions i visualitzacions és : https://www.formacioadvocaciacatalana.cat/

Us recordem que tots els comunicats estan penjats a la plana web www.icafi.com i teniu en portada un enllaç directe als WbinCICAC.

Cordialment,