Comunicat 138/2020 - Sessions formatives

Benvolgudes i benvolguts,

Us adjuntem informació de sessions formatives.

1.- WbinCICAC “Aspectes legals, processals, laborals i diplomàtics de la mediació”, a càrrec de la Sra. Nuria Cabanes Cid, que tindrà lloc el proper 07/05/2020, a les 18:00 hores

  • Recordar-vos que aquesta ponència, que organitza el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, està homologada pel Centre de Mediació de la Generalitat.
  • Aquesta ponència tindrà una durada de 2 hores i s’estructurarà de la següent manera: una primera part d’exposició per part de la ponent. De 90 minuts, i una segona part dedicada a dubtes i/o comentari per part de l’alumnat, de 30 minuts.
  • Un cop finalitzada la ponència, els alumnes que vulguin, podran realitzar una activitat voluntària a fi d’acreditar una hora més de formació continuada en mediació, que consistirà en  resoldre un qüestionari o un cas pràctic, a elecció de la ponent, que s’haurà de lliurar en l’adreça que aquesta indiqui, en un termini màxim de dos dies a partir de la data de la ponència (09/05/20, a les 18:00 hores).
  • El qüestionari o el cas pràctic s’enviarà a l’alumnat mitjançant correu electrònic, juntament amb el material didàctic de la sessió (material audiovisual i guió de la sessió), el mateix dia de la ponència, abans que aquesta comenci el WbinCICAC, a l’alumnat inscrit, juntament amb el material audiovisual i guió de la sessió.
  • A fi que l’alumnat conegui el protocol a seguir, abans d’iniciar la ponència, la ponent dedicarà uns minuts a explicar el tema de l’activitat voluntària (qüestionari o supòsit pràctic).
  • Un cop comprovada l’assistència virtual al WbinCICAC i la superació de l’activitat pràctica,  el CICAC certificarà les hores realitzades per l’alumnat i, en el seu cas, l’activitat voluntària.
  • Evidentment, per fer l’activitat voluntària, l’alumnat haurà d’haver visualitzat la ponència.
  • Així mateix, us adjuntem el programa formatiu específic.
  • A partir d’avui s’activen les inscripcions on line.

 2 .- Conferència on line organitzada per l’ICAB, “Oportunitat de fomentar la mediació en temps de COVID-19”, que tindrà lloc el proper 06/05/2020, a les 17:30 hores.

PONENTS:

- Mª Eugènia Gay, Degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.
- Raquel Alastruey, Magistrada
- Marta Martinez, Degana del Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa i Presidenta de la Comissió de Mediació del CICAC.

MODERA: Nuria Flaquer, Diputada de la Junta de Govern de l’ ICAB, responsable de Mediació.

ENLLAÇ

Cordialment,