Comunicat 146/2020 - Noves mesures d'ajuda Covid19

Benvolgudes i benvolguts,

Des de la Junta hem aplicat nous criteris de reducció de la despesa de manera que hem ajornat reparacions i inversions a l’efecte d’obtenir una millora de les condicions econòmiques pels companys/es exercents afectats en l’activitat professional per la situació de paràlisi econòmica i social que estem patint arran de la pandèmia de la covid-19.

La contenció pressupostària aplicada juntament a la despesa institucional no realitzada, ens permet condonar l’import d’una quota ordinària per a tots els col·legiats/des exercents, així doncs, no es cobrarà la quota ordinària del mes de juny de 2020 (els exercents no residents veuran reduïda la seva propera quota trimestral de forma proporcional).

Aquesta mesura s'afegeix a les anunciades en el comunicat 99/2020 i ampliem també  la possibilitat d’ajornar i fraccionar les quotes ordinàries dels mesos de juliol i agost per aquells col·legiats/des que es trobin en una situació de necessitat i que ho demanin expressament a l’ICAFI abans del dia 30 de maig.

Podeu sol·licitar-ho enviant un correu a gqa@icafi.com i adjuntar un pdf signat digitalment amb la vostra petició.

En funció de l’execució pressupostària i de les propostes de la Junta que siguin referendades en l’Assemblea General, es podran adoptar altres mesures d’ajuda.

Cordialment,