Comunicat 219/2020 - XIVè Lliurament del Premi Agustí Juandó i Royo

Benvolgudes i benvolguts,

El Premi Agustí Juandó i Royo és una distinció honorífica que atorga anualment la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana i té com a objectius premiar una persona o entitat que s’hagi distingit en la defensa de la nostra llengua en l’àmbit jurídic, així com sensibilitzar-nos de la situació en què es troba el català. Aquesta distinció és una de les iniciatives que s’emmarquen en el Pla de treball subscrit per la Generalitat i la Comissió de Llengua del Consell. Més informació sobre el Premi Agustí Juandó i Royo.

Ateses les mesures preventives adoptades per contenir la COVID-19, l’acte ha adoptat un format reduït, però el Consell de l’Advocacia Catalana ofereix als col·legiats i col·legiades de Catalunya la possibilitat de seguir en directe el lliurament del XIV Premi Agustí Juandó i Royo des de l’enllaç següent:

https://www.cicac.cat/xive-premi-agusti-juando-i-royo/

L’acte se celebrarà demà divendres 18 de setembre a les 12 h al Teatre Auditori Felip Pedrell, de Tortosa. Enguany s’atorga el premi a l’advocat Lluís Matamala i Ribó, per la seva naturalesa i determinació en la reivindicació de l’ús del català, i al magistrat Joan Perarnau i Moya, per l’ús habitual i normalitzat que fa de la nostra llengua en el seu exercici diari (podeu descarregar-vos el tríptic de l’acte).

En la confiança que pugui ser del vostre interès, ben cordialment,