Comunicat 244/2020 - XXII Jornades dels Serveis d’Orientació i Assistència Jurídica Penitenciària

Benvolgudes i benvolguts,

Us comuniquem que el Consejo General de la Abogacía Española ha programat les XXII Jornades de SOJ Penitenciari per al proper dia 5 de novembre.

Com que arran de la crisis sanitària que patim aquest esdeveniment no es podrà desenvolupar de manera presencial, s’ha previst la seva retransmissió on-line des de la seu del CGAE.

Us traslladem l’enllaç https://www.abogacia.es/formacion/jornadas-penitenciario-2020/   que inclou el programa científic de les Jornades i el butlletí d’inscripció dels congressistes.

La quota d’inscripció és gratuïta, perquè les assumeix el Consejo General de la Abogacía Española en el pla d’ajuts especials COVID.

Podreu resoldre qualsevol problema tècnic trucant al 91 150 10 03 o via correu electrònic soporte@formacionabogacia.es

En aquesta jornada s’abordarà la problemàtica de les morts a presó, s’analitzarà un altre tema de gran actualitat com és la interpretació de l’article 100.2 del Reglament Penitenciari i la flexibilització de la classificació i el tractament de les persones internes. Abordaran també matèries importants en l’exercici diari de la defensa com la competència i el funcionament dels Jutjats de Vigilància Penitenciària i, por últim, la incidència i les situacions plantejades en matèria penitenciària amb motiu del COVID-19, fent referència als aspectes tecnològics que poden millorar la situació de les persones preses.

Ben cordialment,