Comunicat 249/2020 - ICAFI signa un acord amb Difusión Jurídica i Temas de Actualidad per oferir gratuïtament la base de dades Global Economist & Jurist a diferents col·lectius durant un any

Benvolgudes i benvolguts,

Per cortesia de Difusió Jurídica, tots els col·legiats/es del Torn d’Ofici i membres del Grup dels Joves Advocats de Figueres – Alt Empordà que ho sol·licitin podran accedir gratuïtament a Global Economist & Jurist, base de dades del mercat amb més de 15.000 Casos reals, expedients judicials i extrajudicials, amb tota la seva documentació original (Demanda, contestació, proba, sentencia, etc).

Aquests casos procedeixen de despatxos de tot el territori nacional, i permeten seguir tot el itinerari d’un assumpte i saber què passarà, visualitzant tot el trasllat judicial i interrelacionant-lo amb la legislació, jurisprudència, doctrina i bibliografia.

Global Economist & Jurist disposa de Big Data Jurist, la biblioteca jurídica “ab date”, actualitzada al instant, a més a mes de la resta de contingut de qualsevol base de dades convencional (Jurisprudència, Legislació, Formularis, Biblioteca, Resolucions i Calculadores).

Així mateix, en virtut de citat acord, s’ofereix a la resta de col·legiats/des del ICAFI  accés a totes aquestes eines amb un descompte del 15%. Per sol·licitar accés als citats continguts, les persones interessades podeu accedir en aquest enllaços:

Cordialment,