Comunicat 256/2020 - CEJFE - Ingrés Mínim Vital i la Renda Garantida de Ciutadania

Benvolgudes i benvolguts,

Els darrers mesos ens han portat una nova realitat que ha provocat la necessitat de que des de l’àmbit legislatiu s’hagin aprovat normes dirigides a donar resposta a les necessitats de la ciutadania i així poder adaptar-se a les noves circumstàncies. 

La irrupció de la COVID-19 ha provocat, entre d’altres conseqüències, un creixement de la taxa de risc de pobresa, per aquest motiu a Catalunya s’aprova el Decret Llei 28/2020, de 21 de juliol, pel qual es modifica la Llei 14/2017, de 20 de juliol, de la renda garantida de ciutadania i s'adopten mesures urgents per harmonitzar prestacions socials amb l'ingrés mínim vital.

Degut a l’actualitat de la matèria i l’interès que aquesta desperta entre els diferents operadors jurídics, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada us convida a una sessió formativa virtual sobre l'Ingrés Mínim Vital i la Renda Garantida de Ciutadania el proper 4 de novembre de 2020, de 16 a 18 hores.

La sessió comptarà amb la participació de tres ponents experts en la matèria que explicaran les característiques de l’Ingrés Mínim Vital i la Renda Garantida de Ciutadana, i l’articulació entre ambdues prestacions socials.

 

 4 de novembre

L’Ingrés Mínim Vital i la Renda Garantida de Ciutadania

16 a 18 hores

 

Rafael Laraña Cobo, director provincial de l'INSS Barcelona i professor associat del Departament de Dret del Treball i Protecció Social de la Universitat Pompeu Fabra.                   

Felix Salaverria Palanca, advocat en cap de l'Assessoria Jurídica de Departament de treball, Afers socials i famílies i professor associat de Dret del Treball i Protecció social de la Universitat Pompeu Fabra.                                                                                                                                               

Sixte Garanté Petit, portaveu de la Comissió Promotora de la ILP per la RGC i professor associat de Dret del Treball i Protecció social de la Universitat Pompeu Fabra.

 

Podeu accedir a aquesta activitat amb el següent enllaç:

https://cejfe.adobeconnect.com/r6no9um6h8ij/ 

 

La sessió es realitzarà a través de l’aplicació Adobe Connect. Us adjuntem un document amb les instruccions perquè us pugueu descarregar i instal·lar l’Adobe Connect per visualitzar la sessió.

Us recomanem que comproveu, amb prou antelació a la sessió, que podeu entrar a la sala virtual sense incidències.

Us animem a participar a la sessió.

Atentament,