Comunicat 260/2020 - WbinCICAC-TECH: "Teletreball: És matèria preeminent en la nova regulació laboral del SXXI?"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC ha encetat unes noves línies de treball amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a l’advocacia catalana. Una d’aquestes línies és la posada en marxa del què hem anomenat “WbinCICAC-TECH”. Aquestes píndoles formatives s’oferiran amb una periodicitat mensual a fi d’acostar els companys i les companyes a les darreres novetats legislatives en noves tecnologies.

Ens plau informar-vos que el proper divendres, 6 de novembre de 2020, a les 16:00 hores, mitjançant la plataforma ZOOM, us oferirem el primer WbinCICAC-TECH, amb el títol “Teletreball: És matèria preeminent en la nova regulació laboral del SXXI?

La presentació de la conferència anirà a càrrec de na Mª Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l'ICAB, i d’en Joan Martínez, President de la Comissió de Tecnologies a l’advocacia del CICAC i Degà de l‘ICAVOR.

La moderació de la ponència anirà a càrrec d’en Jaime Lapaz, Diputat de Junta de l’CASBD i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia del CICAC.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

  • Sra. Annabelle Brunet, advocada del Col·legi de l’Advocacia de Perpinyà
  • Sr. Albert Rodriguez, advocat de la firma “Roca Junyent”
  • Sra. Mª Luz Rodríguez, professora titular de Dret del Treball i Seguretat Social de la UCLM

A continuació us facilitem l'enllaç per a tramitar la inscripció:

https://zoom.us/webinar/register/WN_7_fUGXUJROC5odNuOTIk7g

Ben cordialment,