Comunicat 43/2021 - Convocatòria de Junta General Ordinària i Junta General Extraordinària

Benvolgudes i benvolguts,

De conformitat amb el que estableixen els articles 69 i 72 dels Estatuts de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Figueres – Alt Empordà, la Junta de Govern, en la reunió del dia 9 de febrer de 2021, va acordar convocar Junta General Ordinària i Extraordinària per el dia 30 de març de 2021, a les 13:00 hores en primera convocatòria i a les 13:30 hores en segona convocatòria, a la seu Col·legial i amb el següent ordre del dia:

JUNTA GENERAL ORDINÀRIA

  • Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la sessió anterior.
  • Donar compte de la memòria de l’any anterior .
  • Aprovació dels comptes anuals de l’exercici 2020 amb l’informe d’auditoria. Examen, discussió i votació de la liquidació del pressupost del Compte General de despeses i ingressos de l'exercici 2019. (1)
  • Proposicions. (2)
  • Precs i preguntes.

Acte seguit seguit es celebrarà JUNTA GENERAL EXTRAORDINÀRIA sota el següent ordre del dia:

Punt únic.- Ratificació del CEMICAF com Centre de Mediació de l'ICAFI i incorporació al mateix d'altres mètodes alternatius de resolució de conflictes (MASC o ADR). (3)

(1) El document l'examen, discussió i votació configura el punt segon de l'ordre del dia resta  disposició dels col·legiats a la seu de Col·legi fins a 48 hores abans de l’Assemblea  i el Tresorer donarà les explicacions necessàries a qui ho demani concertant entrevista. D’acord amb l’Art. 134.6 “L’estat de comptes de cada exercici podrà ser examinat pels col·legiats en el període comprès entre la convocatòria i quaranta-vuit hores abans de la data assenyalada per a la celebració de l’Assemblea General Ordinària corresponent.

Els comptes anuals seran sotmesos a auditoria externa i es presentarà, també, a l’Assemblea General Ordinària corresponent.”

Caldrà demanar cita prèvia amb el Tresorer.

(2) D'acord amb el que preveu l'article 72 dels Estatuts "Quinze dies abans de l’Assemblea General Ordinària del primer trimestre de l’any, els col·legiats poden presentar les proposicions que desitgin sotmetre a la deliberació i acord de l’Assemblea General sempre que la matèria a debatre no estigui reservada a la competència d’una assemblea general extraordinària. Aquestes proposicions han d’anar signades per un nombre de col·legiats equivalent al 5% del total del cens de col·legiats. Després de donar lectura a aquestes proposicions, l’Assemblea General ha d’acordar si procedeix obrir debat sobre elles”

(3) Els estatuts/reglament  modificats estan penjats a efectes de publicitat de la norma i transparència a l'apartat de "normativa" del web col·legial des que l'Assemblea de mediadors els va aprovar.

NOTA: L’ Assemblea es desenvoluparà de conformitat amb les normes sanitàries vigents en el moment de la seva celebració.

Cordialment,