Comunicat 46/2021 - ENQUESTA COMISSIÓ DONES ADVOCADES ICAB/LAW SOCIETY

Benvolgudes i benvolguts,

La Comissió de Dones Advocades de l'ICAB (Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona) participen, juntament amb més de 80 països, en un projecte liderat pel Departament Internacional de la Law Society d'Anglaterra i Gal·les, en el qual s’han compromès a estudiar, ressaltar i conscienciar sobre els reptes que afecten les dones advocades, i juristes en general, en els seus llocs de treball, així com a promoure millors pràctiques que contribueixin a millorar la igualtat de gènere en el sector legal, judicial, i acadèmic.

En el marc d’aquest projecte sobre "Dones i lideratge en la professió legal", els agradaria comptar amb la vostra opinió, i la de totes les companyes amb les que pugueu compartir aquest document. De manera que ens fan arribar una enquesta que permetrà compilar dades claus i experiències sobre les dones en l'àmbit legal a Catalunya.

El seu objectiu és obtenir com a mínim 150 respostes abans del 31 de març de 2021, prioritzant aquesta etapa del treball, en aquest mes en el que es fan diversos actes i homenatges de reconeixement a totes les dones treballadores, i a l’esforç vital per portar les nostres societats endavant.

Cal aclarir, que l'enquesta es troba en idioma castellà atès que les dades seran enviades a Anglaterra juntament amb dades de més de 80 països que responen en tots els casos, en castellà o en anglès, per facilitar les tasques de traducció de l'estudi final.

En adjunt, trobareu l'enquesta a omplir. 

Per omplir-ho sense imprimir, anar a la pestanya "Herramientas" del document adjunt, i fer click a "rellenar y firmar".

CAL ENVIAR LA RESPOSTA AL CORREU  mujeresyliderazgolegal@gmail.com abans del 31 de març de 2021

Salutacions cordials,