Comunicat 109/2021 - WbinCICAC-TECH: "Els 7 errors més comuns que hauríem d'evitar per comunicar correctament en línia"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC segueix treballant per apropar les noves tecnologies a l’Advocacia, organitzant un vuitè WbinCICAC-TECH amb el títol “ Els 7 errors més comuns que hauríem d’evitar per comunicar correctament en línia”, i que se celebrarà el dijous, 3 de juny  2021, de les 18.00h fins a les 19.30h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

En aquest wbinCICAC-TECH, analitzarem tots aquells elements que són indispensables en una vídeo trucada per influir de forma efectiva en els nostres interlocutors/es.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, Vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l'ICA Reus, i de l’Excm. Sr. Joan Martínez, President de la Comissió de Tecnologies a l’advocacia del CICAC i Degà de l‘ICAVOR.

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Il·lm. Sr. Jaime Lapaz, Diputat de Junta de l’ICASBD i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia del CICAC.

Pel que fa a la persona conferenciant, anirà a càrrec de l’expert en comunicació, David Espinós.

 A continuació us facilitem l'enllaç a la pàgina web del CICAC per ampliar informació i tramitar la inscripció:

https://www.cicac.cat/2021/05/wbincicac-tech-els-7-errors-mes-comuns-que-hauriem-devitar-per-comunicar-correctament-en-linea/

Així com l’accés via ZOOM:

https://zoom.us/webinar/register/WN_5VO-DIBNTdSuh5_4UAgiMQ

Ben cordialment,