Comunicat 114/2021 - WbinCICAC-DEBAT: "El Col.lectiu LGTBI i propostes normatives per garantir la igualtat"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un WbinCICAC- DEBAT, el qual porta per títol “ El Col·lectiu LGTBI i propostes normatives per garantir la igualtat”, i que se celebrarà el Dijous, 17 de juny  2021, de les 17.00h fins a les 18.30h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

En aquest cas, el  Consell de l’Advocacia Catalana ofereix aquest webinar en format DEBAT, per tractar diversos aspectes respecte el Projecte de Llei “per a la Igualtat Real i Efectiva de les Persones Trans”, amb l’objectiu que  s’exposin les diferents visions i valoracions de la norma, la qual ha generat un fort debat en la societat.

La presentació del webinar anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus i de l’Excma. Sra. Eva Maria Ribó, Consellera del CICAC i degana el Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat.

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Carles McCragh, president de la Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona.

Comptarem amb la intervenció de les següents persones:

·         Sr. Raúl Puerta Lorenzo, Coordinador de l’Àrea de la Subdirecció General de Derechos LGTBI del Ministeri d’ Igualtat

·         Sra. Tasia Aránguez Sánchez, Professora de Filosofia del Dret en la Universitat de Granada.

·         Sra. Encarna Bodelón, Professora Titular de Filosofia del Dret de la UAB.

·         Sra. Rosa M. Maristany, presidenta de l’entitat activista Trans Baix Power Roses de Sant Feliu de Llobregat.

Preu: Gratuït

Inscripcions al següent enllaç :

Ben cordialment,