Comunicat 129/2021 –Curs de Dret Civil Català

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau anunciar-vos que la Comissió de Formació del CICAC, ha organitzat la primera edició d’un nou curs adreçat tant a l’advocacia, com  als diferents operadors jurídics especialitzats en matèria del DRET CIVIL CATALÀ, el qual estarà sota la direcció de l’advocat i president de l’Associació Catalana d’Especialistes en Dret de Successions (ACEDS), el Sr. Ramón Pratdesaba. La data d’inici prevista serà el dilluns, 28 de juny de 2021, de 15.00 a 17.00 hores., i finalitzarà el 04 d’octubre de 2021

Es tracta d’un curs  imminentment pràctic, que pretén oferir un estudi complert, ampli i rigorós en l’àmbit del Dret Civil Català.

Aquest curs té una durada total de 50 hores, distribuïdes en 3 sessions setmanals de dues hores de durada cadascuna. Les sessions es celebraran els dilluns, dimarts i els dimecres, en horari de 15h a 17h.

La formació s’oferirà íntegrament  en format en línia, mitjançant videoconferència, a través de la plataforma digital ZOOM. Com bé sabeu, aquest format permet visualitzar totes les sessions en directe i/o en diferit. Tot i aquesta flexibilitat, sempre recomanen a l’alumnat que totes les sessions es segueixin en directe per poder interactuar amb l’equip docent. Les sessions en DIFERIT no es podran descarregar, però si que quedaran enregistrades a la plataforma formativa del CICAC durant tres mesos, des de la data d’inici, per a poder-les recuperar-les vegades que es necessiti.

Us adjuntem el programa amb tota l’ informació, així com l’enllaç a la pàgina web del CICAC:

Com observareu, aquest curs permet a l’alumnat seguir diversos itineraris segons les diferents necessitats, que va des del seguiment íntegre, fins a la visualització d’una sola sessió, o bloc.

Cordialment,