Comunicat 157/2021 - WbinCICAC-TECH "-Què són els NEURODRETS"

Benvolgudes i benvolguts,

El CICAC reprèn l’activitat formativa!

Ens plau informar-vos que la seva Comissió de Tecnologies de l’Advocacia ha organitzat nou webinar, que versarà sobre els Neurodrets, un nou concepte que busca garantir que la nostra ment no sigui manipulada i que la privacitat dels nostres pensaments i les nostres neurones no sigui vulnerada. Es tracta de que aquesta revolució sigui canalitzada per al bé de la societat futura i no porti a situacions de majors desigualtats o de crisis socials. Es tracta d’explicar que són els neurodrets, com afectaran a l’advocacia  i quines mesures s’haurien de prendre per protegir-nos d’una tecnologia abusiva. Aquest webinar tindrà lloc el Dijous, 16 de setembre 2021, de les 18.30h fins a les 20.00h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

La presentació del webinar, anirà a càrrec de:

- L'Excma. Sra. Encarna Orduna, Vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l'ICA Reus, i de l'Excm. Joan Martínez, president de la Comissió de Noves Tecnologies del Consell de l'Advocacia Catalana i degà de Col·legi de l'Advocacia de Granollers.

La moderació anirà a càrrec de l’Il·lm. Sr. Jaime Lapaz, membre de la comissió de Noves Tecnologies del CICAC, i Diputat de Junta de l’ICASBD

En relació a l'equip de persones conferenciants, comptaran amb la participació de:

- Dr. José Luis Piñar, DPO del CGAE.

-Dra. Elisa Moreu, Professora de Dret Administratiu de la Universidad de Zaragoza

-Dr. Tomás de la Quadra-Salcedo, Catedràtic emèrit de Dret Administratiu de la Universidad Carlos III. Ministre de Justícia de Març de 1991 a Juliol de 1993.

A continuació us facilitem l'enllaç a la pàgina web del CICAC per ampliar informació i tramitar la inscripció:

https://www.cicac.cat/2021/08/wbincicac-que-son-els-neurodrets-perque-afectaran-ladvocacia-com-protegir-se-davant-la-tecnologia-abusiva/

Així com l’accés via ZOOM:

https://zoom.us/webinar/register/WN_L17t1sjmREG9ZijXZoJnpg

Ben cordialment,