Comunicat 158/2021 – Nova edició "CURS MEDIACIÓ 2021-22"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat una nova edició del curs de MEDIACIÓ, la qual es portarà a terme del 12 de novembre de 2021 al 18 de juny de 2022, sota la co-direcció del Sr. Antoni Vidal i del Sr. Manel Canyameres.

En aquesta edició no han afegit novetats importants amb relació a l’edició anterior, ja que es va valorar positivament el seu funcionament i es van obtenir bons resultats. Per tant, seguiran treballant amb el format semipresencial, oferint gairebé tot el contingut en format en línia, i ampliant el número de sessions presencials a 4 (al finalitzar cada bloc). Mantindran l’adaptació de l’activitat pedagògica, mitjançant estratègies i recursos telemàtics, per oferir un enfocament pràctic i interactiu, sobre la base de quatre pilars:

  • 1.- El campus virtual
  • 2.- Servei de videoconferències (en directe i/o diferit)
  • 3.- Avaluació continuada
  • 4.- Metodologia docent basada en la pràctica, generant espais d’interacció grupal, de recerca i reflexió.

Tant el contingut, com el calendari i la metodologia del curs, es desenvolupen amb més detall al programa formatiu que us adjuntem en aquest correu.

Per a la vostra informació, el Centre de Mediació de la Generalitat ja ha renovat l’HOMOLOGACIÓ d’aquest curs, d’acord amb el Decret 135/2012, de 23 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei 15/2009, de 22 de juliol, de mediació en l’àmbit del dret privat.

La data de la seva inauguració serà el divendres, 29 d’octubre de 2021 a les 16:00 hores. En l’acte inaugural virtual intervindran:

  • - El President de la Comissió de Formació, l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu Casals
  • - La Presidenta de la Comissió de Mediació, l’Excma. Sra. Marta Martínez Gellida
  • - Els Director del curs, Sr. Antoni Vidal Teixidó, i Sr. Manel Canyameres
  • - L’equip docent del curs.

Podeu accedir als continguts i inscripció del curs en el següent enllaç web:

https://www.cicac.cat/2021/07/curs-de-mediacio-2021-2022/

Ben cordialment,