Comunicat 161/2021 – Jornada: Qüestions d'interès sobre la regularització d'interins de les administracions públiques

Benvolgudes i benvolguts,

Us comuniquem que aquest dijous dia 16, a partir de les 17:00h, es durà terme la jornada Qüestions d'interès sobre la regularització d'interins de les administracions públiques organitzada per la Secció de Dret del Treball i de la Seguretat Social de l'ICA Tarragona.

Participaran com a ponents els Srs. Fabián Valero, advocat director de Zeres Abogados i especialista en funció pública, Fruitós Richarte, ex-magistrat, advocat director de Originlex i especialista en funció pública i Javier Arauz, advocat de l'Estat en excedència, advocat director d'Arauz y Belda i especialista en funció pública.

L'esmentada jornada es realitzarà simultàniament de forma presencial, des de la seu col·legial, i per videostreaming. L'enllaç s'enviarà a les persones inscrites el mateix dia de la sessió.

La inscripció té un cost de 10€. El pagament de la inscripció ha de fer-se a través del número de compte ES19-3191-0507-25-4582583524 i enviar el comprovant al correu electrònic formacio@icatarragona.com. La inscripció s'haurà de completar a través de la plataforma de l'Escola de Pràctica Jurídica de l'ICAT que donarà accés al vídeo en diferit i als possibles materials que els ponents aportin.

Esperem que aquesta sessió sigui del vostre interès.

Rebeu una cordial salutació,