Comunicat 176/2021 - V CONGRÉS ADVOCACIA CATALANA

Benvolgudes i benvolguts,

Com ja s’havia anunciat, els propers dies 4 i 5 de novembre d´enguany se celebrarà a Girona el V Congrés de l'Advocacia Catalana.

En aquesta nova edició posaran en comú reflexions sobre els canvis socials actuals, el seu impacte en els drets humans i les modificacions que l’ordenament jurídic actual necessita i que està experimentant per garantir els drets de les persones en un entorn de continu canvi.

Han organitzat 5 panells diferents sobre les següents matèries: el dret a l’habitatge, el dret a la defensa, les modificacions del procés penal, l’impacte de la tecnologia en l’ordenament jurídic i l’impuls de l’advocacia en projectes per la consecució d’una justícia que doni resposta a la ciutadania, amb intervencions de primer nivell (Xavier Arbós, M. Luisa Segoviano, Neus Munté, Jorge Navarro, Emilio Zegrí, Antonio Garrigues, Olga Tubau, Cristóbal Martell, entre d’altres).

Les conferències i debats que es duran a terme permetran intercanviar opinions i reflexions i extreure conclusions sobre les accions conjuntes que l’advocacia catalana protagonitzarà.

Els Degans i les Deganes que formen part del Consell us animen a participar activament d’aquest acte en el que es debatrà sobre els diferents reptes als quals ha de fer front l’Advocacia davant dels actuals canvis socials que us afecten en el dia a dia de la professió. De ben segur que s’arribarà a unes conclusions que permetran posar en valor la importància dels 14 Col·legis que formem part del CICAC, tant pel que fa a la funció social de l’advocacia, com per al correcte desenvolupament de la professió.

La vostra participació és fonamental per a l'èxit d'aquest esdeveniment. A la plana web del Congrés ( https://www.congresadvocacia.cat/ ), a més d’inscriure-us i realitzar el pagament, podreu accedir al programa científic, fins el 3 de novembre d’enguany.

Així mateix, a més del programa científic, amb l'ajut dels patrocinadors i els col·laboradors del Congrés, s’han organitzat una sèrie de concursos i activitats que estem convençuts que seran del vostre interès, entre d’altres, el Sopar de Gala, que es celebrarà al mateix Auditori.  

Els preus d’inscripció al Congrés, són els següents:

  • Congres i Sopar de Gala inclòs: 130€
  • Només Congrés (sense sopar): 65€
  • Seguiment en línia: 20€

En el desig que pugueu participar-hi, aprofitem l'ocasió per saludar-vos ben cordialment,