Comunicat 190/2021 - WbinCICAC-INMEDIACIÓ: "Repercussió econòmica de la Mediació. Efectes del retard de la Justícia en l'economia"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana, dins del marc del projecte #INMEDIACIO  en col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat el tercer WbinCICAC que porta per títol:  "Repercussió econòmica de la Mediació. Efectes del retard de la Justícia en l’economia",  i se celebrarà el proper  dimecres 20  d’octubre de 17:00h a 19:00h, en format en línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

Aquesta formació està homologada pel Centre de Mediació de Catalunya, per tant totes aquelles persones que requereixin certificat acreditatiu, han de seguir les següents indicacions:

  • Visualització en DIRECTE: Per poder sol·licitar el certificat de dues hores de formació en Mediació s’ha d’enviar un correu amb el vostre nom i cognoms a comunicacions@cicac.cat i comprovarem la vostra assistència en directe
  • Visualització en DIFERIT: Per poder sol·licitar el certificat de dues hores de formació en Mediació és obligatori la seva visualització mitjançant la nostra Plataforma Formativa.

La presentació anirà a càrrec de:

  • Excma. Marta Martínez Gellida, Presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

Moderació a càrrec de:

  • Il·ltra. Sra. Marta Brugat, membre de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana

En aquest Taller tindrem l’oportunitat d’escoltar també a dos grans professionals experts en el món del Dret i de l’Economia.

  • Joan Mora-Sanguinetti , des de la seva vessant d’expert economista, exposarà, amb dades objectives, els efectes negatius que provoca el retard de la justícia en l’economia. En un sistema de justícia que voreja, en moltes ocasions, la saturació explicarà la repercussió i els potencials efectes econòmics positius que pot aportar la mediació a l’entorn judicial, potenciant una resposta complementaria.
  • Paulino Fajardo Martos des de la seva rica i dilatada experiència en grans despatxos internacionals d’advocats, actuant com advocat i també com mediador en conflictes civils i comercials internacionals, compartirà la seva visió sobre les estratègies i els canvis que és aconsellable adoptar en els despatxos, per tal que la mediació pugui convertir-se en un recurs beneficiós pels advocats, tant des d’una òptica econòmica com de prestigi professional

Al finalitzar les ponències hi haurà sessió de preguntes.

  • Data: dimecres, 20 d’octubre 2021
  • Hora: 17:00- 19:00 hores
  • Preu: Gratuït 

Per a inscripcions seguiu el següent enllaç:

Ben cordialment,