Comunicat 195/2021 - 9è Seminari de marketing per a la internacionalització ICEX-CGAE

Benvolgudes i benvolguts,

Un any més, el Consejo General de la Abogacía Española organitza amb ICEX España Exportación e Inversiones el proper 25 de novembre la 9a edició del Seminario de Marketing para la Internacionalización de Despachos.

Es farà de forma presencial en el CGAE mateix i s’estructurarà en dues sessions, una de matins amb l’expert en internacionalització i comunicació Sr. Brendan Anglin, i l’altra de tarda per conèixer casos exitosos d’internacionalització.

Els participants podran:

  • Adquirir les millors eines i pràctiques per millorar el posicionament del seu despatx i l’exercici professional en l’àmbit internacional.
  • Alinear la seva estratègia d’internacionalització amb els recursos del seu despatx.
  • Aprendre els aspectes clau del marketing en un procés d’internacionalització.
  • Conèixer i intercanviar experiències d’internacionalització d’altres despatxos.
  • Millorar les seves habilitats en la presentació i projecció del seu despatx a l’exterior.

El seminari busca ajudar a tots aquells despatxos, advocats i advocades que vegin en la internacionalització un repte i una oportunitat, ineludible en el mercat dinàmic i globalitzat actual.

L’horari serà de 9.45h a 17.00h i té un cost de 130€, amb dinar inclòs. Les places estan limitades a 12 persones que es podran inscriure fins el 20 de novembre. Les persones interessades trobaran el formulari i el programa en aquest enlace.

Ben cordialment,