Comunicat 200/2021 – Encuentro virtual entre abogados EEUU-España Propiedad Intelectual

Benvolgudes i benvolguts,

El Consejo General de la Abogacía Española ha organitzat juntament amb ICEX España Exportación e Inversiones i la Oficina Comercial de España a Miami un Encuentro en línea entre abogados y abogadas estadounidenses y españoles especializados en Propiedad Intelectual per al proper dia 16 de novembre.

Està adreçat a advocats amb especialitat en propietat intel·lectual: drets d’imatge, protecció de drets d’autor, negociació  i acords de propietat intel·lectual, registre de software, etc. i més concretament enfocats a la indústria del lleure i l’entreteniment (audiovisual, música, videojocs, etc.). S’estructura en dues parts: una general, oberta a tots els participants, en la que es compararà el marc normatiu d’ambdós països, i una segona part per a les entrevistes bilaterals entre bufets espanyols i estatunidencs.

L’objectiu principal d’aquesta activitat és facilitar als advocats espanyols especialitzats el coneixement de la normativa i els procediments dels Estats Units en matèria de Propietat intel·lectual i la realització d’aliances estratègiques amb bufets americans especialitzats en aquesta pràctica jurídica.

Tant la part general del Encuentro com les Agendes bilaterals, es desenvoluparan en format virtual durant la setmana del 16 al 19 de novembre de 2021; la part general es farà el dia 16 de novembre a las 17:00h. Podeu trobar informació més detallada  a enlace.

Les places són limitades i us podeu inscriure fins el 29 d’octubre. Una vegada confirmada la inscripció, rebreu en el vostre correu electrònic un enllaç i les instruccions per a la connexió, con una antelació aproximada de 24 hores i de nou 2 hores abans de l’inici del webinar. La quota d’inscripció és de 150 euros IVA inclòs.

En l’enllaç següent trobareu la notícia al web del CGAE:

https://www.abogacia.es/actualidad/noticias/abogacia-e-icex-organizan-un-encuentro-eeuu-espana-de-abogados-de-propiedad-intelectual/

Ben cordialment,