Comunicat 209/2021 - wbinCICAC: "Violència vicària en el marc de la violència masclista"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat el wbinCICAC:

“Violència vicària en el marc de la violència masclista”

Aquest webinar abordarà la violència vicària en el marc de la violència masclista com aquella violència que consisteix en qualsevol tipus de violència exercida contra els fills i filles amb la finalitat de provocar dany psicològic a la mare.

El webinar abordarà com els diferents professionals jurídics operen davant d’aquesta instrumentalització dels menors a través de la violència vicària i també s’analitzarà la LO 8/2021 de 4 de juny de la protecció integral a la infància i l’adolescència davant la violència.

La presentació anirà a càrrec de: l’Excma. Sra. Encarna Orduna, presidenta de la Comissió de Violència Masclista del Consell de l’Advocacia Catalana i Vicepresidenta del Consell i l’ Excm. Sr. Joan Martínez, president de la Comissió de Noves Tecnologies del Consell.

I la moderació: Il·lma. Sra. Inmaculada Santiago, membre de la Comissió de Violència Masclista del Consell i membre de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Figueres.

Ponents:

  • Sra. Susana Gisbert Grifo, fiscal de la Fiscalia Provincial de València, especialista en Violència de Gènere.
  • Sra. Auxiliadora Díaz Velázquez, magistrada titular del Jutjat de Violència sobre la Dona Nº 2 de les Palmes de Gran Canària.
  • Sra.  Montserrat Linares Lara, advocada, vocal de la Subcomissió de Violència sobre la Dona del Consell General de l’Advocacia Espanyola.

Al final hi haurà torn de preguntes.

Data: 23 de novembre de 2021

Hora: 16.30 hores

Preu: Gratuït

Per les inscripcions seguiu el següent enllaç:

Ben cordialment,