Comunicat 210/2021 - wbinCICAC "IN-mediació": "La Mediació a l'àmbit Contenciós Administratiu: característiques i procediment. El cas FENOSA"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana, dins del marc del projecte #INMEDIACIO  amb la col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, celebra el tercer WbinCICAC, que porta per títol: “La Mediació a l’àmbit Contenciós Administratiu: característiques i procediment. El cas FENOSA“,  i se celebrarà el  dimarts 30 de novembre de 2021 de 17 a 19 hores, en format línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

Aquesta formació està homologada pel Centre de Mediació de Catalunya, per tant totes aquelles persones que requereixin certificat acreditatiu, han de seguir les següents indicacions:

La presentació anirà a càrrec de l’ Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida,  presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

Moderació a càrrec de l’Il·ltra. Sra. Ma. José Jaime, membre de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana.

La Mediació a l’àmbit contenciós administratiu és un dels nous aspectes que s’està obrint pas amb molta força dins de la mediació i que està demostrant ja un elevat nivell d’eficàcia al permetre resoldre casos molt complexes amb èxit i satisfacció plena per a totes les parts.

En aquest taller tindrem el privilegi de comptar amb dues persones, la magistrada Montserrat Raga i la catedràtica Marta García,  que des de dues vessants diferents,  compten amb una molt interessant experiència en aquest àmbit i la compartiran amb tots nosaltres.

La magistrada Montserrat Raga ens explicarà la seva experiència del dia a dia en un Jutjat de lo Contenciós Administratiu en el que la mediació es va obrint pas gràcies, sobre tot, al seu impuls i dedicació. D’altre banda la catedràtica Marta García ens explicarà en detall el famós cas Fenosa de Mediació que és possiblement el cas mes emblemàtic de mediació aplicat a l’àmbit contenciós administratiu, que va viure en directe i des de dins, quan era la cap dels serveis jurídics de l’Ajuntament de A Corunya.

Per a les inscripcions seguiu el següent enllaç:

Ben cordialment,