Comunicat 14/2022 - WbinCICAC-TECH "Blockchain & Smartcontracts. La seva utilitat pràctica en l'exercici de l'Advocacia"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC, ha reprès la seva activitat formativa, tot organitzant nou webinar, que versarà sobre els Smartcontrats&Blockchain, i que tindrà lloc el Dijous, 27 de gener 2022, de les 18.30h fins a les 20.00h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

La presentació del webinar anirà a càrrec de:

- L'Excm. Sr. Joan Ramón Puig Pellicer, President del Consell de l’Advocacia Catalana i Degà de l'ICA Figueres, i de l'Excm. Joan Martínez, president de la Comissió de Noves Tecnologies del Consell de l'Advocacia Catalana i degà de Col·legi de l'Advocacia de Granollers.

La moderació anirà a càrrec de l’Il·lm. Sr. Jaime Lapaz, membre de la comissió de Noves Tecnologies del CICAC, i Diputat de Junta de l’ICASBD

En relació al format d’aquest webinar serà l’entrevista, on la persona entrevistada serà el Sr. José M. Anguiano, Advocat especialista en Noves Tecnologies

A continuació us facilitem l'enllaç a la pàgina web del CICAC per ampliar informació i tramitar la inscripció:

https://www.cicac.cat/2022/01/wbincicac-smartcontracts-blockchain-la-seva-utilitat-practica-en-lexercici-de-ladvocacia/

Així com l’accés via ZOOM:

https://zoom.us/webinar/register/WN_BULzh2vZR8O9Z9Wco5Ij0g

Cordialment,