Comunicat 24/2022 - WbinCICAC "Qüestions pràctiques del Dret de Defensa"

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que la Comissió de DRETS HUMANS del CICAC ha organitzat webinar que versarà sobre el Dret de Defensa i que, sota el títol : “Qüestions pràctiques del Dret de Defensa”,  se celebrarà en línia el dimecres, 9 de febrer de les 17 a les 18:30 hores, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

El webinar està dirigit a reforçar el paper de l’advocat i l’advocada com a defensor i defensora de drets de la persona i s’abordaran aquelles situacions que en la pràctica es pot trobar en l’exercici professional i quina normativa i eines poden ser utilitzades per reforçar la pràctica professional en aquestes situacions i actuar en la seva defensa.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Carles McCragh, president de la comissió de Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana.

La moderació anirà a càrrec de l’Il·ltre. Sr. Miguel Sánchez, president de la comissió de la Defensa dels Drets Humans de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell.

Ponències: 

  • Sr. D. Juan Molpeceres Pastor, advocat penalista i membre del “Centro de Defensa de la Defensa” de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de València. Tractarà les situacions d’atac al dret de la defensa per part del Poders Públics i el marc normatiu del dret a la defensa i la LOPJ.
  • Excma. Sra. Maria Pastor, consellera presidenta de la Comissió de Deontologia i defensa de la professió del Consell de l’Advocacia Catalana. Degana de l’ICA Mataró responsable del Dret de Defensa del CICAC. Tractarà l’emparament col•legial.
  • Sr. Cristòbal Martell Pérez-Alcalde, advocat penalista. Tractarà qüestions pràctiques a sala per la defensa del dret a la defensa.

A continuació us facilitem l'enllaç a la pàgina web del CICAC per ampliar informació i tramitar la inscripció:

https://www.cicac.cat/?p=25065

Així com l’accés via ZOOM:

https://zoom.us/webinar/register/WN_dbTVQ6uWT-OjXm6LrMK4Mw

Ben cordialment,