Comunicat 39/2022 - Convocatòria oberta seminari formatiu internacional CIVILAW, en format en línia

Benvolgudes i benvolguts,

Dins del marc del Pla Estratègic del Consell de l’Advocacia Catalana previst per als propers anys, l’àrea de Relacions Internacionals ha actuat com a enllaç entre l’advocacia catalana i institucions/organitzacions d’àmbit internacional per participar com a contrapart en un nou i engrescador projecte, finançat per la Comissió Europea, que estarà coordinat per la Fundació Europea d’Advocats (ELF), i que té l’objectiu de formar advocades i advocats, en relació a instruments legals de la UE relatius al dret de família. 

Doncs bé, us informem que han obert les inscripcions pel seminari gratuït CIVILAW-FAMILIA, en format EN LÍNIA: https://www.cicac.cat/2022/02/obertes-inscripcions-pel-curs-internacional-en-linia-en-instruments-de-la-ue-en-dret-de-familia/ 

Per poder assistir, només cal realitzar inscripció prèvia i signar un compromís d’assistència. Podeu accedir a la inscripció mitjançant el següent formulari: 

https://forms.gle/7oXzLWtzJzrxkU3P6 

Us informem que la data límit per a realitzar la inscripció, és el dijous 10 de març de 2022

Així mateix, les places són limitades a 20 persones, les quals s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció. Tot i la limitació, obriran llista d’espera per si alguna persona causa baixa.  

Aprofitem l’ocasió per animar-vos a participar ja que l’equip docent està conformat per persones amb gran expertesa i reconeixement a nivell europeu en aquesta matèria. 

En relació a l’ idioma, no heu de patir, ja que tot i que les ponències es realitzaran en llengua anglesa, us proveiran de traducció simultània al castellà per evitar la barrera lingüística, i que tothom hi pugui accedir amb independència del seu nivell d’anglès. 

Pel que fa als CONTINGUTS a tractar durant el seminari sobre DRET DE FAMÍLIA, són: 

  • Competència en casos matrimonials (divorci, separació legal i nul·litat del matrimoni) i en matèria de responsabilitat parental, segons normativa europea. 
  • Tractament normatiu i processal del Segrest internacional de menors. 
  • Reconeixement, exigibilitat i execució de les decisions en matèria de família. 
  • Competència, llei aplicable i reconeixement i execució de decisions en matèria de règims patrimonials matrimonials i sobre conseqüències patrimonials de les unions registrades 
  • Experiències nacionals 

Aquesta és una gran oportunitat, perquè gràcies a la subvenció de la UE, el CICAC pot donar resposta a la necessitat de formar a l’advocacia en matèria de dret internacional, de forma gratuïta, sense desplaçaments, ni obstacles lingüístics.

Ben cordialment,