Comunicat 43/2022 - 2 sessions WbinCICAC TECH-DEFENSA

Benvolgudes i benvolguts,

Ens plau informar-vos que les Comissions de Defensa de la professió i la de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC han sumat esforços per organitzar una doble sessió de webinars, al voltant de l’estreta relació entre la promoció de la professió fent ús de les noves tecnologies, concretament: 

1.- “La importància del màrqueting en la comunicació del despatx. La marca personal de l’Advocat/da. Especial referència a les xarxes socials”, que tindrà lloc el Dimarts, 08 de març 2022, de les 18.00h fins a les 19.30h, a través de la Plataforma virtual ZOOM. 

Intervenen

  • Sr. Francesc Domínguez: Consultor màrqueting jurídic i marca. 
  • Sra. Marta Insúa: Advocada ICAB i Presidenta de la Secció del Dret de la Propietat Intel·lectual i Drets d’Imatge de l’ICAB. 

2.- “La web corporativa. Màrqueting i compliment de la normativa”, que tindrà lloc el Dijous, 10 de març de 2022, de les 18.30h fins a les 20.00h, a través de la Plataforma virtual ZOOM. 

Intervenen

  • Sra. Paula Fernández-Ochoa: Consultora & Speaker màrqueting jurídic, marca personal i motivació. 
  • Sr. Eduard López-Román: Advocat especialitzat en Dret Digital i Ciberseguretat. Vocal d’ENATIC. 

La presentació d’ambdós webinars, anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramón Puig Pellicer, President del Consell de l’Advocacia Catalana i Degà de l'ICA Figueres.

La co-presentació i la cloenda, serà de la mà de l’Excma. Sra. Maria Pastor Santana, Presidenta de la Comissió de Defensa de la Professió i Degana del Col·legi de l’Advocacia de Mataró. 

I la moderació anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Martínez, President de la Comissió de Tecnologies per a l’Advocacia del CICAC, i Degà del Col·legi de l’Advocacia de Granollers. 

 A continuació us facilitem l'enllaç a la pàgina web del CICAC per ampliar informació i tramitar la inscripció: 

1.- Xarxes socials: https://www.cicac.cat/2022/02/wbincicac-la-importancia-del-marqueting-en-la-comunicacio-del-despatx-la-marca-personal-de-ladvocat-da-especial-referencia-a-les-xarxes-socials/ 

2.- Web corporativa: https://www.cicac.cat/2022/02/wbincicac-la-web-corporativa-marqueting-i-compliment-de-la-normativa/ 

Així com l’accés via ZOOM: 

1.- Xarxes socials: https://zoom.us/webinar/register/WN__qQWiTULTMWuul8g6pmV-g 

2.- Web corporativa: https://zoom.us/webinar/register/WN_l-AFr8VRScyzK7bcKouijA 

Ben cordialment,