Comunicat 56/2022 - Convocatòria vaga LAJS (associació UPSJ) - 9 i 10 de març de 2022

Benvolgudes i benvolguts,

Per indicació de la secretaria de Govern del TSJCat us informem que l’associació professional Unió Progressista de Lletrats de l'Administració de Justícia (UPSJ), ha convocat dues jornades de vaga general, concretament els dies 9 i 10 de març d’enguany, que afectaran a la totalitat de les lletrades i els lletrats de l'Administració de justícia que presten serveis en òrgans judicials a Catalunya.

Aquestes jornades de vaga suposen que es vegin suspeses totes les actuacions en les quals intervé el/la lletrat/da que secunda la vaga (judicis, declaracions ...), excepte aquelles que es considerin serveis mínims essencials pel Ministeri de Justícia.

No obstant això, les oficines judicials romandran obertes, atès que els funcionaris/es continuaran exercint el seu treball.

Encara no s'ha dictat la resolució del secretari general de l'Administració de justícia per la qual es fixin els serveis mínims que garanteixin els serveis essencials per a aquestes jornades, previsiblement seran els mateixos que els que es van fixar en l'anterior convocatòria (26 de gener de 2022).

Les respectives Secretaries de Coordinació Provincial de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, designaran els lletrats i lletrades l’Administració de justícia encarregats de realitzar els serveis mínims i són les responsables del control i seguiment de les incidències que es puguin produir durant la jornada de vaga.

Ben cordialment,