Comunicat 87/2022 - I Curs sobre el Tribunal Europeu de Drets Humans

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que el 9 de maig de 2022 s’iniciarà el I Curs sobre el Tribunal Europeu de Drets Humans que organitza l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona. El programa consta de 6 sessions en les quals es tractaran temes tan rellevants com els recursos per acceder-hi, l'admissibilitat, les proteccions processals de l'article 6 del CEDH o la jurisprudència del Tribunal en el cas d'Espanya.

El curs es podrà seguir:

•    Presencialment, des de la seu col·legial.
•    Online, en directe i en diferit. L'enllaç per a connectar-se en directe s'enviarà el mateix dia de cada sessió a les 14:00h.

Per a això, comptaran amb ponents de primer nivell com:

•    La Sra. Elisa Llop Cardenal, Lletrada del Tribunal Europeu de Drets Humans.
•    La Sra. Anna-María Mengual i Mallol, Cap de la Divisió Espanyola del Tribunal Europeu de Drets Humans.
•    El Sr. Carlos Ortega Carballo, Lletrat del Tribunal Constitucional i del Tribunal Europeu de Drets Humans.
•    La Sra. Cristina Vicente Notario, Magistrada del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm. 3 de Bergara i antiga Lletrada del Tribunal Europeu de Drets Humans.
•    El Sr. Guillermo Peral Fontova, Magistrat del Jutjat contenciós administratiu Núm. 1 de Tarragona i antic Lletrat del Tribunal Europeu de Drets Humans.

La inscripció té un cost de 30€. El pagament de la inscripció ha de fer-se a través del número de compte ES19-3191-0507-25-4582583524 enviant el comprovant del pagament al correu electrònic formacio@icatarragona.com.

L'enllaç per a accedir al programa i completar la inscripció és el següent:
https://es.icatarragona.com/agenda/formacion-icat/4457/curso-sobre-el-tribunal-europeo-de-derechos-humanos/

A la finalització del curs, les persones inscrites que hagin assistit rebran un certificat del Col·legi de l'Advocacia de Tarragona acreditatiu de la participació en aquest.

Per a qualsevol dubte o ampliació de la informació podeu contactar amb el Col·legi de l'Advocacia de Tarragona a través del correu electrònic formacio@icatarragona.com o trucant al número de telèfon 977 212 360.

Ben cordialment,